Hosted Exchange

Hosted Exchange

I Svenska datacenters 

I dag är det viktigt att hitta en e-post- och kommunikationslösning som förbättrar genom hög effektivitet, är kostnadseffektiv och skapar goda resultat i verksamheten. Med Hosted Exchange 2019 kan du enkelt erbjuda dina kunder detta.

 

ISV Hosted Exchange är flexibelt, säkert och pålitligt.
Din kund har säker och ständig åtkomst till all kommunikation såsom e-post, röstmeddelanden och snabbmeddelanden med samma funktionalitet som Microsoft Office Outlook och med tekniker som PushMail och ActiveSync möjliggörs det oavsett var din kund befinner sig. Naturligtvis med daglig back-up samt skydd mot skräppost och virus och med AutoDiscover är konfiguration enkel för alla, det enda som behövs är användarnamn och lösenord.

ISV Hosted Exchange Server 2019 gör att det blir mycket lättare att skydda företagets kommunikationer och e-post genom centrala funktioner för informationskontroll och andra funktioner för ökad säkerhet och pålitlighet exempelvis möjligheten att hantera, kryptera och blockera skadliga e-postmeddelanden på ett mer effektivt sätt. 

Tillsammans med kunden anpassar du enkelt produkten så storlek på postlåda och vilken nivå det ska vara på tillgängligheten (MAPI, POP, IMAP eller OWA).

 

Integration med Bing maps

Hosted Exchange bing maps integration

 Skicka som funktion i OWA

Hosted exchange send as från OWA

Stöd för appar

Hosted Exchange Appar app